Kompetensområde

Bolagsrätt

Bolagsrätt är ett av våra främsta kompetensområden, där våra erfarna specialister ger juridisk vägledning till de affärsmässigaste lösningarna.

Vi finns alltid nära till hands när du behöver bolagsrättslig rådgivning. Oavsett om du vill ha stöd i att planera eller genomföra en bolagsetablering, genomföra en nyemission, lösa in aktier eller fusionera bolag. Även om transaktionen är gränsöverskridande. Det kan också handla om att reda ut vilka rättigheter aktieägarna har vid bolagsstämma eller vilka krav som måste beaktas kring bolagsstyrning. Vi hjälper dig också att skriva och förhandla aktieägar- och joint venture-avtal. Specialisterna i vårt team agerar ofta ordförande eller sekreterare vid bolagsstämma. I såväl stora som små bolag, privata, publika, noterade och onoterade.

Vi har fått förtroendet att jobba med hela landets näringsliv, från familjeägda industriföretag, entreprenörer och tillväxtföretag till multinationella koncerner, globala investmentbanker och olika typer av Private Equity-aktörer, såväl svenska som utländska.

It has solid practitioners who are interested in the business side of things and make themselves part of the process.

Chambers Europe

Service level is fantastic.

Legal 500

Proactive, attentive and responsive.

Legal 500

Quick turnaround, appropriate advice and reasonable pricing.

Legal 500

Great energy, focus and partner attention.

Chambers & Partners

Branscher

Private Equity

Vill du veta mer? Kontakta:

Stockholm

Anders Söderlind

Göteborg

Magnus Örtorp

Malmö

Ola Grahn