Om oss

Searching for the best alternative?

Where good isn’t enough.

Vem vill du egentligen ha på din sida när de avgörande besluten fattas? Antagligen någon som förstår att varje affär har sin egen dynamik - att det sällan finns rutinuppdrag i en allt mer komplex affärsvärld. Välkommen till Setterwalls!

Antal Medarbetare

280

Branschledande sedan

1878

Omsättning (MKR)

644

Med 100 % engagemang och prestationen i fokus.

Det finns säkert många byråer som kan ge dig det stöd du behöver. Men nöj dig inte med det. En professionell och kunnig rådgivare är också lyhörd och har omfattande erfarenhet, rätt nätverk och kompetenta medarbetare. Framför allt ska det personliga engagemanget lysa starkt.

Hos oss på Setterwalls är viljan att alltid göra vårt bästa för ditt bästa lika stark som viljan att skapa en relation som räcker längre än till förhandlingsbordet. Läs mer om vår värdegrund.

Du får alltid tillgång till det bästa teamet.

När vi säger bäst menar vi inte bara spetskompetensen inom ett visst område eller erfarenheten av en specifik bransch. Lika viktig som kompetens och erfarenhet är teamets personlighet. På Setterwalls är vi entreprenörsdrivna och värdesätter att jobba tillsammans med våra klienter. För när  vi tillsammans skapar det bästa teamet, finns förutsättningar att lösa uppdraget på ett affärsmässigt, effektivt och smidigt sätt.

Setterwalls håller dig uppdaterad om vad som händer.

Anmäl dig till vårt digitala nyhetsbrev så får du veta mer om vad som händer inom affärsvärlden och juridiken. Där får du även uppdateringar om kommande event och webbinarier.

Anmälan nyhetsbrev

Expertis

En spegelbild av näringslivet.

Vi är inte bara med där det händer. Vi ser till att det händer.

Du som uppdragsgivare ska alltid uppleva att vi finns nära dig, både geografiskt och personligen. Därför har vi fullservicekontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Våra medarbetare är också dagligen i kontakt med ett stort nätverk bestående av ledande advokater och byråer över hela världen.

M&A

”Service level is fantastic.”

- Legal 500

Private Equity

”Great energy, focus and partner attention.”

- Chambers and partners

Banking & finance

”Excellent skills in this area.”

- Chambers and Partners

Dispute Resolution

“The team has a depth of knowledge that allows them to be very efficient and well prepared for court cases."

- Chambers and Partners

Intellectual Property

"We receive practical, hands-on advice that we can apply to our business."

- Chambers and Partners

Environment

"Strategic advice and always has the client's interests at heart."

- Chambers and Partners

Rådgivning över tre sekel.

Setterwalls är Sveriges äldsta advokatbyrå. Vår historia går tillbaka till 1878 då juristerna Nils Setterwall och Oscar von Koch köpte ”Advokatföreningen, Juridisk Affärsbyrå” i Stockholm.