Värdegrund

Supporting the All-in attitude?

Welcome.

Vi går helhjärtat in i allt vi gör.

Vår värdegrund hjälper oss att styra vårt beteende mot visionen om att bli nummer ett bland Sveriges advokatbyråer - både hos våra klienter och som arbetsplats. Att dela gemensamma värderingar är nyckeln till affärsmässig framgång men även till att varje medarbetare känner arbetsglädje och engagemang.

Att vi på Setterwalls lever vår värdegrund innebär att vi är engagerade, fokuserade, ansvarstagande och okomplicerade, att vi går helhjärtat in i varje uppdrag och att vi brinner för det vi gör. Värdegrunden är kompassen för hur våra klienter ska uppleva oss och vägleder oss i relationen medarbetare emellan. I varje situation. Varje dag.

100 % prestation, 100 % engagemang.

På Setterwalls strävar vi efter att uppfattas som nummer ett hos våra klienter, medarbetare och i branschen. Detsamma gäller vårt samhällsengagemang. När vi går in i något gör vi det helhjärtat.

Hållbarhet är grunden för framtidens samhälle. Det gäller inte minst social hållbarhet där vi aktivt arbetar med att dra vårt strå till stacken genom ett mångårigt engagemang i en rad projekt som stämmer överens med våra grundvärderingar.

För oss på Setterwalls är det viktigt att ligga i framkant och driva på hållbarhetsarbetet inom advokatkåren. Här kan du läsa mer om våra hållbarhetsmål.